nederlandse vertaling; Het is zo Gelapt !!

constateren, onderhoud en reparatie

Alle klusjes waar u niet aan toe komt, of zelf geen gat in ziet, kan ik voor u uitvoeren. Geen grote verbouwingen natuurlijk, maar de doorsnee karweien in en om het huis. Het aantreffen van gebreken buiten, zal ik na constatering altijd aan u melden. Zo is er dan een mogelijkheid dit tijdelijk of definitief te laten repareren.

Ook binnen karweitjes of hulp bij uw doe t zelf klus is een mogelijkheid. Heeft u 2 handen extra nodig, voor een dag een uur of hoe lang dan ook, t kan allemaal. Hoe u t wil, waar u het materiaal vandaan wilt halen, dat is aan u, geen probleem.

Verder is er altijd advies van mijn kant. Ideeën, suggesties en oplossingen, zodat we samen tot het voor u gewenste resultaat kunnen komen. Ook voor interieur en kleur advies is er altijd ruimte. Door nauwe samenwerking met interieur en advies bedrijfjes komen we altijd tot goede resultaten. Verder beschik ik in deze over een uitgebreid scala aan professionele contacten, die altijd een vakkundige oplossing aandragen en/of uit kunnen voeren 

Bel gerust, t kan allemaal.