nederlandse vertaling; Het is zo Gelapt !!

kunststoffen

Hoewel kunststof bekend staat als onderhoudsvrij, wil dit zeker niet zeggen dat er nooit iets aan gedaan hoeft te worden. Kunststof moet minimaal 1 x per jaar worden gereinigd en indien gewenst in de wax. Persoonlijk ben ik geen voorstander van wax. Het heeft namelijk een vette, stof aantrekkende eigenschap. Schoonmaken met een zacht, vriendelijk en ontvettend middel geeft in mijn opinie het beste en langst durende, propere resultaat.

Speciale reinigings middelen kunnen het gladde kunststof van bijvoorbeeld, serres, weer de nieuwe look geven en bescherming bieden tegen weer, zon en insecten uitwerpselen. Natuurlijk de hoekjes en kantjes niet te vergeten. Daar de meeste ramen die in de rubber profielen staan, kunnen lek strepen op uw ramen gaan veroorzaken, wat natuurlijk zonde is omdat het kunststof een aanschaf voor het leven betreft.

Ook voor kunststof op kleur en garagedeuren die door zon zijn verarmd,  is een mogelijkheid deze van dof weer terug in de glans te krijgen met een speciale wax. Dit zijn met name de kunststoffen waarop gewone auto wax de eigen kleur niet meer kan terug toveren.