nederlandse vertaling; Het is zo Gelapt !!

ramen lappen

Op de ouderwetse manier, met de hand, zo zit je er bovenop. Met speciale doeken, inwasser en wisser, voor het optimale resultaat. Ook in de hoekjes en de hardnekkige plekjes. Kleine of grote ramen, hoge of schuine ramen, t is geen probleem. Vaak is de eerste keer behoorlijk vervuild, maar de vervolg keren is dan zo helapt. Alleen boven zemen, of dat ene lastige raampje, kan ook.

Het kan voorkomen dat er een kalksluier over uw glas hangt, of wat verticale kalk strepen. Dit komt uit de stenen van uw huis waar het water de kalk mee naar beneden neemt en zich op de ruit vast zet. Meestal zijn t de ramen, die op het zuid westen staan gericht. Ook hier heb ik oplossing voor, met een speciaal middel, wordt het glas weer zo helder als mogelijk is, afhankelijk van de tijd dat de kalk er al in zit. 

Waar worden ramen vuil van? Discussies, over en weer, in ieder geval niet van regen, dat is namelijk hetzelfde water als osmose, minimale kalk en toevoegingen. Mijn antwoord is wind, dat geeft het meeste vuil. Let maar op je ramen na een storm zonder regen, das pas vervuilend.

Geen onderhoudscontracten, maar alleen wanneer u het nodig acht. Op afspraak of gewoon een belletje, mailtje of berichtje.